fbpx

Wil jij ook beginnen met bijenhouden?

Ik help je bij het starten van je nieuwe hobby! 

Download mijn gratis e-book ‘Vijf tips om te starten met bijenhouden in de stad’ hier: 

Herken je dit? 

Je wilt meer buiten zijn, en meer in de natuur zijn of met de natuur bezig zijn. Je voelt je opgesloten in je huis door het thuiswerken. Je komt niet genoeg buiten.

Je wilt graag een nieuwe invulling van je vrije tijd, je zoekt een nieuwe passie. Door covid kwam je er achter dat je niet zo veel hobby's hebt. Dit wil je graag veranderen.

Je zoekt meer ontspanning en rust in je vrije tijd. Het leven is al druk genoeg met werken en sociale activiteiten, sporten, en noem maar op! Je wilt tijd en rust voor jezelf vrijmaken

Je wilt graag iets nieuws leren wat wel uitdagend blijft en waar je je tijd in wilt steken. Je wilt geen nieuwe hobby die verveelt, of waar je na een tijdje weer op bent uitgekeken.

Je bent geïnteresseerd in het leven van de bij, in bijenhouden, maar je weet niet of deze hobby geschikt voor je is, omdat het stigma 'oude mannen hobby' je tegenhoudt.

Hoe zou het voor je zijn als...?

Je een bezigheid hebt, waarbij er altijd iets nieuws te leren valt. Een bezigheid die ook schaalbaar is en uitdagend blijft.

Een hobby om even te ontsnappen uit het doorgaans haastige leven dat we leiden. Een hobby die je aandacht en focus moet geven, maar waar je niet elke dag mee bezig hoeft te zijn?

Een vrijetijdsbesteding die je leert om te ontstressen. Die je een soort kalmte en voldoening geeft. Hoe rustiger je zelf bent hoe minder kans op een steek.

Een hobby waarmee je bezig bent met het belang van de natuur, in de natuur! Je geeft iets terug aan de wereld, omdat bijen een essentiele schakel in het ecosysteem vervullen.

Wie ben ik?

Ik ben Raisa en het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken over bijen, het belang van bijen, en iedereen op een leuke en makkelijke manier kennis te laten maken met bijenhouden. 


Ik ben zelf vier jaar geleden begonnen met bijenhouden en ik ben samen met mijn vader gestart. We zijn ingeleerd door imker Henk Wemmenhoven, die al meer dan 40 jaar imker is! 

Wij hebben alles van hem geleerd, en leren nog steeds! Je ben immers nooit klaar met leren als bijenhouder. Elke keer dat je de kast opent leer je weer iets nieuws!


Ben jij ook geïnteresseerd om te starten met deze super leuke hobby? Download mijn gratis e-book “Vijf tips om te starten met bijenhouden’ hier: