Panna cotta is heel simpel om zelf te maken, en je kunt er eindeloos mee variëren. Normaliter zijn de basis ingrediënten slagroom, suiker en gelatine. Wij gebruiken uiteraard honing in plaats van suiker. Hierdoor krijg je natuurlijk al Honing Panna cotta! Wij hebben deze keer vanille als extra ingrediënt gebruikt, simpel en lekker
Ingrediënten:
Bereiding:
Leg de velletje gelatine in koud water om te weken
Zet een steelpannetje op het vuur, en warm de slagroom op en blijf roeren.
Voeg de inmiddels zachte gelatine blaadjes aan de slagroom .
Voeg de vanille toe aan de slagroom. Als de room warm is, voeg de honing toe en blijf roeren.
Wanneer alles is opgelost, haal je het pannetje van het vuur.
Schenk de panna cotta in dessertglazen en laat even afkoelen.
Zet de dessertglazen in de koelkast en laat minstens drie uur opstijven.
Garneer met honing.